Immár hagyomány: Kedrion az olasz nagykövetség rendezvényén

Idén május 30-án a budapesti Várkert Bazárban került sor az Olasz Köztársaság Napja alkalmából hagyományosan megrendezett ünnepi fogadásra. A hivatalos program kezdetén a résztvevők egyperces néma csenddel adóztak a május 29-i dunai hajóbaleset áldozatainak.

Az előző évekhez hasonlóan a Kedrion Biopharma idén is részt vett a több mint ezer fős rendezvényen, ahol a két ország politikai, gazdasági és kulturális életének legmeghatározóbb szereplői képviseltették magukat. Dr. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter és Massimo Rustico, Olaszország magyarországi nagykövete felidézte azon mély gyökereket és kötelékeket, amelyek a két országot összekapcsolják, valamint méltatták a magyar-olasz gazdasági és kereskedelmi együttműködés magas szintjét.

A Magyarországon immár 11. éve jelen lévő Kedrion hosszútávú elkötelezettsége bizonyítékaként ezúttal is támogatta az esemény létrejöttét, mely kiváló alkalmat teremt a párbeszéd és az együttműködés elmélyítéséhez a magyar és olasz vállalatok meghívott képviselői között.További információért írjon a következő címre: [email protected]
error: Content is protected !!