ÉRTÉKEINK

Üdvözöljük a Kedrion-nál, ahol a kiválóság iránti elkötelezettségről nem csak beszélünk, de mindennapi feladatainkat is így végezzük.

Vállalatunk valamennyi döntésünket és tettünket meghatározó értékek mentén működik. Szándéknyilatkozatok helyett ezek sokkal inkább olyan gyakorlatias cselekvési minták, melyekre az innováció, integritás és együttműködés kultúráját építettük. E szálak egészen egyedi módon kötnek össze minket világszerte.

TOGETHER AS ONE // EGYÜTT EGYSÉGBEN
Mert együtt erősebbek vagyunk

Egycsapat akkor a legegységesebb, ha tagjai között mély és őszinte bizalom jön létre – legyenek azok partnerek, kollégák vagy ügyfelek. Ez a bizalom alapvető fontosságú az egymást támogató közösség megteremtésében és a csapat tehetségének kibontakozásában, amelyből nagyszerű dolgok születhetnek.

CARE // GONDOSKODÁS
Mert törődünk az emberekkel

A változatosság gyarapítja a közösséget: tagjai egyedülálló módon járulnak hozzá a csapat sokféleségéhez – mégis ugyanannyira fontosnak tartjuk a méltóság megőrzését. A tisztelet a vállalatunkon belüli viselkedés alapvető normája: így tekintünk a másik emberre, így fordulunk egymás felé.
A tisztelet azonban túlmutat ezen: empátiává, egy rendkívül értékes erőforrássá válik.
Mindenkit arra biztatunk: fejlesszük magunkban az empátiát   és tegyük ezt a Kedrion közös nyelvévé világszerte.

INTEGRITY // TISZTESSÉG
Mert életeket menteni felelősség

A munkánkban rejlő küldetés feltétlen következetességet követel meg, ami többet jelent a szabályok betartásánál: tetteinkért vállaljuk a felelősséget.
A hibák elkövetésének megelőzésére és folyamatos átláthatóságra törekszünk – ez garantálja, hogy cselekedeteink összhangban vannak a küldetésünkkel.

SUSTAINABLE IMPACT // FENNTARTHATÓ HATÁS
Mert a jövőt mi teremtjük

A fenntarthatóság azt a képességet jelenti, hogy magabiztosan tekintünk a jövőbeli eseményekre – ezt a jelenben indított hatékony intézkedések eredményeképpen érhetjük el. Az együtt így elvégzett munkát a közös értékek megteremtésének nevezzük.Elkötelezettségünk munkatársaink életminőségének javításánál kezdődik, de kiterjed a helyi, illetve globális közösségek jóllétére egyaránt.

COURAGE // BÁTORSÁG
Mert az innováció itt kezdődik

A folyamatos innovációra törekvés megköveteli, hogy a hibákra, előre nem látható eseményekre és bizonytalan helyzetekre gyorsan és hatékonyan tudjunk reagálni.A fejlődést egyfajta egyedi gondolkodásmód hajtja, amelyre egyszerre jellemző az igyekezet, kíváncsiság és kezdeményezőkészség – ez a tulajdonosi szemlélet. Számunkra ez jelenti a bátorságot: így tudjuk legyőzni a kihívásokat és előmozdítani a fejlődést.

Honlapukon böngészve látni fogja: a fenti értékek valamennyi tevékenységünkben megjelennek. Iránytűként, egyfajta útmutatásként szolgálnak számunkra, miként tudunk kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújtani, hosszú távú kapcsolatokat építeni vagy éppen fenntartható hatást kifejteni azon közösségek életében, amelyeket szolgálunk.