Tapasztalat

A szaktudást számos módon szerezhetjük meg: mentoroktól, modellekből, kutatásokból, tanulmányokból…, de mindezek csak a tapasztalaton keresztül jutnak valódi jelentésükhöz.  A Kedrion számára az olasz nemzeti egészségügyi rendszerrel fenntartott hosszú távú együttműködés igazán értékes tapasztalatot – és komoly szakmai tudást – jelent a plazma alapú terápiákkal kapcsolatos önfenntartást képviselő célért folytatott munkában.  Mindezek mellett, nemzetközi tevékenységünk bővítése közben folyamatosan szerzett tapasztalatunk, kiegészítve lelkes kutatómunkánkkal, jövőbe tekintő fejlesztéseinkkel és a technológiák innovatív megvalósításával még tovább bővítette ezt a tudást.

A birtokunkban lévő szaktudást gyakran úgy szerezzük meg, hogy másoktól tanultuk. Pontosan ez húzódik meg azon vállalásunk mögött, hogy mi is megosszuk tudásunkat mindazon egészségügyi szolgáltatókkal, közösségekkel, országokkal, akik a plazma alapú termékek terén biztosabb alapokon álló és fenntarthatóbb ellátottságot kívánnak elérni.

Saját tapasztalat – saját szaktudás

Számos területen rendelkezünk saját tapasztalattal.  A semmiből építettük fel plazmafrakcionáló és gyógyszergyártó üzemeinket, korszerűsítettük az akvizíció során megvásárolt üzemeket. Hasonlóképpen fejlesztettünk ki innovatív, új gyógyszereket, a már meglévőket pedig továbbfejlesztettük. Gyártóegységeinkben a legmodernebb technológiákat, eljárásokat alkalmazzuk, rendelkezünk továbbá olyan szervezeti egységekkel és rendszerekkel, melyek folyamatosan ellenőrzik termékeink és eljárásaink minőségét, biztonságosságát, és hozzásegítenek bennünket mindezek továbbfejlesztéséhez.

Filozófiánknak megfelelően a Kedrionnál minden egyes tevékenységet a lehető legmagasabb szintű biztonság, minőség és innováció mentén kell végezni ma, majd elvárásaink szerint még inkább tökéletesíteni azt holnap.