Közösségek támogatása

A Kedrion társadalmi felelősségvállaláshoz kapcsolódó elkötelezettsége kiterjed azokra a közösségekre is, akikkel dolgozunk, a saját munkaterületeinktől a globális környezetig, donorjaink közösségétől egészen azokig, akik termékeinket használják.

A HUMAN BioPlazma Kft. szorosan együttműködik a magyarországi betegszervezetekkel azzal a céllal, hogy a betegek érdekeit és igényeit minél magasabb szinten tudjuk kielégíteni .

A betegszervezetek vállalatunk kiemelt partnerei közé tartoznak.

Fontosnak tartjuk a betegszervezetek függetlenségének és erkölcsi tisztaságának megőrzését, valamint a teljes körű és elfogulatlan tájékoztatás biztosítását.

Az együttműködés és a kölcsönös tájékoztatás legfontosabb célkitűzései, hogy a betegek és hozzátartozóik ismeretei bővüljenek a betegségről, a gyógyítási  módszerekről, a további új  kezelési eljárásokról, valamint, hogy a betegek tapasztalatait, igényeit figyelembe véve a termékfejlesztés a kívánatos irányba haladjon.

Ezen túlmenően a betegszervezetek képviselőit aktívan segítjük a betegek és gondozóik érdekeiért folyó küzdelemben, a célkitűzéseik elérésében és a működésükhöz szükséges támogatás megszerzésében.

Figyelmet fordítunk az egészségügyben dolgozó szakemberek munkájának segítésére és hozzájárulásként a továbbképzésükhöz támogatjuk mind a hazai, mind a nemzetközi fórumokra való eljutásukat.