Szolgáltatások

Mindazon tevékenységek mellett, melyeket a Kedrion a kutatás, a fejlesztés és a plazma alapú termékeinek piacra vitele területén végez, különféle szolgáltatásokat is ajánl az abban érdekelt külsős partnerei számára szerte a világon.

Ezen szolgáltatásaink közül az első – ami egyben a jövőbeni együttműködésünk modelljeként is szolgálhat az egész világon  – az olasz nemzeti egészségügyi rendszerrel kialakított partneri kapcsolatunk. Ezen együttműködés keretében alapvető fontosságú partneri viszonyt biztosítunk minden szinten annak érdekében, hogy megvalósulhasson az önellátás a plazma-alapú terápiás készítmények tekintetében.

Mindezek mellett a Kedrion a következőket teszi lehetővé leendő partnerei és munkatársai számára:

  • Bérmunkaszerződésen alapuló gyártás, melynek keretében különféle tevékenységek elvégzésére vállalkozunk (pl. plazmafrakcionálás, készítményekhez kapcsolódó kutatás és fejlesztés) más vállalatok és más országok számára, gyakran úgy, hogy közben segítünk nekik kiépíteni saját kapacitásaikat.
  • Technológia transzfer a plazma-alapú termékek gyártására a helyi önellátás kiépítésének támogatása céljából.
  • A Kedrion saját vírusellenőrző laboratóriumának (BioSC) szolgáltatásai a legmagasabb színvonalú vírusbiztonság kialakítása és fenntátása céljából a gyógyszeriparban és más iparágakban.