Orvosi és tudományos tájékoztatás

A Kedrion megérti, hogy az oktatás ugyanolyan  fontos lehet, mint maga a gyógyszer.  A helyi és nemzetközi szabályozások értelmében hatalmas mennyiségű információt teszünk hozzáférhetővé termékeinkkel, valamint az azok által megcélzott rendellenességekkel kapcsolatban, továbbá az azokhoz kapcsolódó aktuális tudásanyag és a mögöttük meghúzódó kutatások vonatkozásában.

Globális gyógyászati információkat kezelő rendszerünk azonnali és specifikus információt ad válaszként minden kérdésre, érkezzenek azok egészségügyi szakemberektől, kutatóktól, a termékek használóitól vagy más érdekelt felektől.

Orvosi Véleménykérő Űrlap

Termékeinket az egyes országokban specifikus alkalmazásra fogadták el, az általunk a betegeknek adott információt helyi jogszabályok irányítják. Bizonyos országokban tilos teljes körű tájékoztatást adnunk vényköteles gyógyszereinkről.  Termékeink kapcsán mindig kérdezze meg egészségügyi szolgáltatóját a vonatkozó specifikus információkról és javallatokról.  Tájékoztató szolgáltatásunk nem helyettesíti az egészségügyi szakember felkeresését.

Orvosi Véleménykérő Űrlap

HU: Medical scientific information
Megkeresés minősége *
Adatvédelmi Nyilatkozat *
Az űrlap elküldésével igazolom, hogy jelen tájékoztatás megkérése semmiféle jogi követelést nem von maga után.

A csillaggal (*) jelölt részek kitöltése kötelező.
A honlapot reCAPTCHA védi, továbbá a Google adatvédelmi irányelvei és Általános Szerződési Feltételei érvényesek.