Dolgozóink támogatása

A Kedrion alkalmazottai jóléte melletti elkötelezettsége túlmutat az egészség és a biztonság kérdéskörén.  Hiszünk abban, hogy az oktatás alapvető követelménye az emberi fejlődésnek, és hogy a személyes fejlődést minden esetben támogatni kell, függetlenül attól, hogy az milyen hatást gyakorol a vállalat növekedésére (bár valójában általában véve előnyös hatásról beszélhetünk).  Cégünk képzési programjai tágabb körű betekintést tesznek lehetővé a vállalat tevékenységeibe és emellett az előrelépési lehetőségeket is segítjük a különféle speciális készségek, képességek, ambíciók elismerésével és támogatásával.

A Kedrionnál hiszünk abban, hogy a munkahelyen a közös döntéshozatal nem csupán a dolgozókat ruházza fel több jogosultsággal, hanem jobb döntésekhez is vezet, valamint hogy a személyes és szakmai előrelépéshez a kihívások mellett a kihívások lehetőségére is szükség van.

A családi tulajdonú vállalkozással kezdődő történetünk tehát tükröződik a jelenben és iránymutatásul szolgál a jövőre nézve. Elismerjük és bátorítjuk a munka és a magánélet közti egyensúly fenntartását.  Nagyra becsüljük a sokszínűséget, miközben közös értékeket keresünk.  Ahogy vállalatként növekszünk, hangsúlyozzuk a nemzetközi perspektíva szükségességét, mivel ez egyre inkább alapvető követelménnyé válik bolygónk fennmaradása érdekében.


Kedrion:  Történetünk az emberekről szól.


Scuola Kedrion

A Kedrion tudatában van annak, hogy a folyamatosság biztosításához, híven mottónkhoz “Keep Life Flowing”, a tudásnak is ugyanerre van szüksége.  A gondolatok, tapasztalatok, gyakorlatok és értékek kommunikációja, továbbadása elengedhetetlen összetevője küldetésünknek, csakúgy, mint egy vibráló, hatékony vállalat kiépítésének.

A Scuola Kedrion a Kedrion felső- és középvezetői számára nyújt tudományos, elméleti és gyakorlati képzési lehetőséget.  Mindezek mellett a vállalati tudatosság, identitás és kultúra fejlesztéséhez és kommunikálásához is eszközöket nyújt, hogy ezáltal a vállalat keretein belül mindenhol ugyanazokra a közös értékekre és következetes gyakorlatokra lehessen számítani.

Jelenleg több mint 200 kedrionos vezető használja ki a tanulásban rejlő lehetőségeket, ennek megfelelően finomítják gondolataikat, elképzeléseiket, és csiszolják azon készségeiket, melyek egyrészt a Kedrionnál meglévő karrierjük kapcsán relevánsak, másrészt a szélesebb értelemben vett üzleti világban is alkalmazhatók.

A Scuola Kedrionnál a szemináriumokra egy-két intenzív nap keretében kerül sor évi négy-öt alkalommal. A tantárgyak a témák széles skáláját ölelik fel a specifikus üzleti gyakorlatoktól kezdve az úgynevezett „soft skill”-eken, így például a problémamegoldáson keresztül a vezetői készségek fejlesztéséig. Ezeket a „mini kurzusokat” az üzlet és a menedzsment terén jártas vezető szakemberek tartják, illetve olyanok, akik az adott témát a gyakorlatban is alkalmazzák. Mindezek mellett a Scuola Kedrion intenzív angol nyelvi kurzusokat is ajánl minden szinten, kifejezetten a cég vezetői számára, mivel az angol nyelvtudás elengedhetetlenül szükséges a munkájuk során. Bizonyos körülmények között a kurzusokra egyszemélyes órák keretén belül is sor kerülhet.

Mivel a Kedrion nemzetközi jelenléte folyamatosan nő, a Scuola Kedrion létfontosságú szerepet fog betölteni a jövőben is, mert megnyitja a tudomány kapuját a Kedrion vezetői, kiemelkedő dolgozói számára, jöjjenek a világ bármely részéről is. Tantervében egyre növekvő hangsúlyt fog kapni egy közös vállalati kultúra, valamint az azonos elvek mentén meghúzódó gyakorlatok és értékek kialakítása, meghatározása és elterjesztése a világ minden területén, ahol a Kedrion jelen van. A Kedrion küldetése a tudás továbbadása, hogy a tudás is “folyjék” tovább, “Keep Knowledge Flowing”, íly módon elősegítve, hogy az élet is tovább folyjon.

Fondazione Campus of Lucca

A Scuola Kedrion a Fondazione Campus of Lucca egy fontos projektje. Ez egy magánkézben levő non-profit intézmény, mely 2003 óta vesz részt a felsőoktatásban és kutatásban az üzlet, a turizmus és a nyelvoktatás terén.  A campus a közvetlenül Lucca mellett magasodó, gyönyörű toszkán hegyek ölében húzódik meg.  Ennek megfelelően ideális helyszín a szélesebb értelemben vett Kedrion-közösség számára, beleértve a donorokat, donorszervezeteket, betegszervezeteket, egészségügyi szakembereket, akik számára az intézmény falai között a találkozás mellett tudásuk megosztására és tapasztalatcserére is lehetőség nyílik.