a KEDPlasma két plazmagyűjtő centrumot szerzett meg az ImmunoTek LLC-től az usa-ban

A Kedrion Biopharma leányvállalata, a KEDPlasma US bejelentette, hogy 2016. január 1-jétől megszerzett két plazmagyűjtő központot az Egyesült Államokban, amelyeket korábban az ImmunoTek Bio Centers LLC működtetett.

A KEDPlasma gyűjti a plazmát nemzetközi biogyógyszerészeti anyavállalata, a Kedrion részére, amely plazma alapú gyógyszereket gyárt az olyan ritka betegségek,  rendellenességek és állapotok kezeléséhez, mint a hemofília és más immunhiányos betegségek.

A két új központ Dothanban (Alabama) és Hattiesburgban (Mississippi), a KEDPlasma által az Egyesült Államokban működtetett gyűjtőközpontok számát immár tizenkettőre emeli, és a cég ötéves tervébe illeszkedik, amely a saját tulajdonban lévő centrumok számának további növekedését tűzte ki célul. „Igazán büszkék vagyunk, hogy ezeket a centrumokat a KEDPlasma családban üdvözölhetjük” – fűzte hozzá Helen Nasser, a KEDPlasma US ügyvezetője. „A művelet lehetővé teszi számunkra, hogy tovább növekedjünk, biztosítva anyavállalatunk, a Kedrion Biopharma részére a legjobb minőségű plazma beszerzését.”

Az ImmunoTek a Kedrion Biopharmának küldte az ebben a két központban összegyűjtött plazmát már 2014-es megnyitásuk óta. Az EMA és az FDA által engedélyezett központokról van szó. Jerome Parnell III, az ImmunoTek Bio Centers LLC CEO-ja és elnöke kijelentette: „Ezeknek az eszközöknek az átruházása az ImmunoTek azon képességének megnyilatkozása, hogy képesek vagyunk  maximális rugalmassággal hozzáállni minden vásárlónk plazmaellátást érintő stratégiai igényéhez,  valamint kapcsolatunk megerősítése egy olyan jelentős partnerrel a biogyógyszerészeti szektorban, mint a Kedrion.”

 

További információ az ImmunoTek-ről a www.immunotek.com honlapon található.További információért írjon a következő címre: [email protected]
error: Content is protected !!