A Kedrion Biopharma csatlakozik a Ritka Betegségek Világnapjához

A Ritka Betegségek Világnapján a Kedrion Biopharma büszkén áll a globális közösség mellé, hogy felhívja a figyelmet a több millió, ritka betegségek által világszerte érintett betegre és családtagjaikra.

A Ritka Betegségek Napja az EURORDIS által szervezett hivatalos nemzetközi kezdeményezés, amely minden év február 28-án hívja fel a figyelmet a ritka betegségekre. A fő cél a nyilvánosság és a döntéshozók megismertetése a ritka betegségekkel és azok betegek életére gyakorolt hatásaival. További fontos célkitűzése változások előidézése a világszerte mintegy 300 millió ritka betegséggel élő ember, valamint családtagjaik és gondozóik számára.

Az idei év középpontjában a méltányosság áll – ennek jegyében a Kedrion Biopharma nemzetközi betegszervezetekkel és orvostudományi közösségekkel együtt a diagnózisok magasabb arányát, valamint jobb hozzáférhetőséget célzó programokat népszerűsít

minden olyan földrajzi területen, ahol a ritka betegségben szenvedők még mindig nem jutnak hozzá a megfelelő készítményekhez.

CSATLAKOZZ A RITKA BETEGSÉGEK VILÁGNAPJÁHOZ.További információért írjon a következő címre: [email protected]
error: Content is protected !!