Contract Fractionation & Manufacturing Worldwide│ Kedrion.com
Ön most elhagyja a Kedrion vállalati oldalát. Előfordulhat, hogy Az Ön által kiválasztott weboldalon rendelkezésre álló információk nem felelnek meg az emberi felhasználásra szánt gyógyszerek reklámozását szabályozó EU-s jogszabályoknak, illetve a kifejtett vélemények sem feltétlenül tükrözik a vállalat álláspontját, vagy nincsenek a vállalat által jóváhagyva.
NEM
IGEN

Egyes országok és régiók helyben gyűjtik a plazmát, de még nem rendelkeznek a frakcionáláshoz, illetve a gyógyszerkészítmények kifejlesztéséhez szükséges – vagy elegendő – kapacitással.  A Kedrion ajánlatában plazmafrakcionáló és gyógyszergyártó szolgáltatások is szerepelnek országok, régiók számára. Ezen szolgáltatások keretében a Kedrion megkapja a helyben begyűjtött plazmát, majd leszállítja az abból előállított gyógyszereket. A Kedrion globális gyártással foglalkozó hálózatában négy olyan üzem van, melyek a legkorszerűbb technológiával dolgoznak: kettő Olaszországban, valamint egy-egy Magyarországon és az Egyesült Államokban.

Mivel a Kedrion aktívan támogatja a közösségek önellátását, ez a szolgáltatás olykor azon szélesebb értelemben vett erőfeszítés részét képezi, mely szerint helyi frakcionáló és gyártó kapacitásokat kell létrehozni. A Kedrion együttműködik különböző nemzeti és regionális szervezetekkel a plazma gyűjtés támogatásában, valamint egyéb szolgáltatások és konzultációk széles skáláját ajánlja különböző területeken, beleértve az alábbiakat:

  • Fejlesztés
  • Tervezés
  • Logisztika
  • Gyártás
  • Ellenőrzés
  • Validálás