A SIPPET-kutatás eredményei a „New England Journal of Medicine”-ben | Kedrion
Ön most elhagyja a Kedrion vállalati oldalát. Előfordulhat, hogy Az Ön által kiválasztott weboldalon rendelkezésre álló információk nem felelnek meg az emberi felhasználásra szánt gyógyszerek reklámozását szabályozó EU-s jogszabályoknak, illetve a kifejtett vélemények sem feltétlenül tükrözik a vállalat álláspontját, vagy nincsenek a vállalat által jóváhagyva.
NEM
IGEN
HÍREK / VÁLLALATCSOPORT / .........

VÁLLALATCSOPORT - 26-05-2016

A SIPPET-kutatás eredményei a „New England Journal of Medicine”-ben

A SIPPET-kutatás (Survey of Inhibitors in Plasma-Products Exposed Toddlers) eredményeit május 26-án közölte a rangos folyóirat, a New England Journal of Medicine.

A SIPPET az első több központot bevonó, randomizált, kontrollált kutatás az A-típusú hemofília és az inhibitorképződés területén, amely választ ad a VIII-as faktor terméktípusának szerepével kapcsolatos alapvető klinikai kérdésre. Ez a klinikai kutatás olasz kutatók kezdeményezésére indult, és világszerte összesen 42 hemofília központ együttműködésével valósult meg. A tanulmányt az Angelo Bianchi Bonomi alapítvány szponzorálta, továbbá az olasz Egészségügyi Minisztérium által adott gazdasági támogatásban, illetve a Grifols, a Kedrion és az LFB által nyújtott nem kötelező jellegű finanszírozásban részesült.
 

További információ:
New England Journal of Medicine: http://www.nejm.org
SIPPET: http://www.sippet.org

További információért kérjük vegye fel a kapcsolatot: pressoffice@kedrion.com