Ön most elhagyja a Kedrion vállalati oldalát. Előfordulhat, hogy Az Ön által kiválasztott weboldalon rendelkezésre álló információk nem felelnek meg az emberi felhasználásra szánt gyógyszerek reklámozását szabályozó EU-s jogszabályoknak, illetve a kifejtett vélemények sem feltétlenül tükrözik a vállalat álláspontját, vagy nincsenek a vállalat által jóváhagyva.
NEM
IGEN

A Kedrion megérti, hogy az oktatás ugyanolyan  fontos lehet, mint maga a gyógyszer.  A helyi és nemzetközi szabályozások értelmében hatalmas mennyiségű információt teszünk hozzáférhetővé termékeinkkel, valamint az azok által megcélzott rendellenességekkel kapcsolatban, továbbá az azokhoz kapcsolódó aktuális tudásanyag és a mögöttük meghúzódó kutatások vonatkozásában.

Globális gyógyászati információkat kezelő rendszerünk azonnali és specifikus információt ad válaszként minden kérdésre, érkezzenek azok egészségügyi szakemberektől, kutatóktól, a termékek használóitól vagy más érdekelt felektől.

ORVOSI VÉLEMÉNYKÉRŐ ŰRLAP

Termékeinket az egyes országokban specifikus alkalmazásra fogadták el, az általunk a betegeknek adott információt helyi jogszabályok irányítják. Bizonyos országokban tilos teljes körű tájékoztatást adnunk vényköteles gyógyszereinkről.  Termékeink kapcsán mindig kérdezze meg egészségügyi szolgáltatóját a vonatkozó specifikus információkról és javallatokról.  Tájékoztató szolgáltatásunk nem helyettesíti az egészségügyi szakember felkeresését.

Amennyiben Ön páciens, kérjük, adja meg kezelőorvosa adatait

Kérjük, ne használja ezt az űrlapot mellékhatás-bejelentésre vagy termékreklamációra.

  • Termékreklamáció esetében kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Minőségbiztosítási Osztállyal.
  • Mellékhatás-bejelentés esetében kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Farmakovigilancia Osztállyal.

Az űrlap elküldésével igazolom, hogy a jelen tájékoztatás megkérése semmiféle jogi követelést nem von maga után.A csillaggal (*) jelölt részek kitöltése kötelező.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.