Kedrion az olasz nagykövetség fogadásán | Kedrion
Ön most elhagyja a Kedrion vállalati oldalát. Előfordulhat, hogy Az Ön által kiválasztott weboldalon rendelkezésre álló információk nem felelnek meg az emberi felhasználásra szánt gyógyszerek reklámozását szabályozó EU-s jogszabályoknak, illetve a kifejtett vélemények sem feltétlenül tükrözik a vállalat álláspontját, vagy nincsenek a vállalat által jóváhagyva.
NEM
IGEN
HÍREK / VÁLLALATCSOPORT / .........

VÁLLALATCSOPORT - 26-06-2018

Kedrion az olasz nagykövetség fogadásán

Massimo Rustico, Olaszország magyarországi nagykövete volt a házigazdája az Olasz Köztársaság Napja alkalmából június 1-jén a Várkert Bazárban rendezett ünnepi fogadásnak.

Az olasz és magyar politikai, gazdasági és kulturális élet több kiemelt szerepelőjével együtt a Kedrion Biopharma támogatóként képviseltette magát az eseményen.

Az ünnepi megnyitóban Massimo Rustico és Takács Szabolcs, a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára közösen méltatták a két ország közötti diplomáciai és gazdasági kapcsolatok jelentőségét.

Az eseményen több mint ezer vendég vett részt – ez kiváló alkalmat teremtett a Kedrion Biopharma számára a találkozásra az olasz-magyar üzleti élet meghatározó képviselőivel.

A Kedrion támogatása újabb bizonyítéka a cég elkötelezettségének, mellyel erősíteni kívánja a bizalmi kapcsolatot  a helyi közösségek és az idén 10 éves jubileumát ünneplő cég között.

További információért kérjük vegye fel a kapcsolatot: pressoffice@kedrion.com