A hemofília a gyermekek szemével: együttműködés a Kedrion és az LA Kelley között | Kedrion
Ön most elhagyja a Kedrion vállalati oldalát. Előfordulhat, hogy Az Ön által kiválasztott weboldalon rendelkezésre álló információk nem felelnek meg az emberi felhasználásra szánt gyógyszerek reklámozását szabályozó EU-s jogszabályoknak, illetve a kifejtett vélemények sem feltétlenül tükrözik a vállalat álláspontját, vagy nincsenek a vállalat által jóváhagyva.
NEM
IGEN
HÍREK / VÁLLALATCSOPORT / .........

VÁLLALATCSOPORT - 03-10-2016

A hemofília a gyermekek szemével: együttműködés a Kedrion és az LA Kelley között

A Kedrion Biopharma és az LA Kelley Communications közötti régóta fennálló együttműködési kapcsolatnak köszönhetően honlapjainkról  immár letölhető a My First Factor Creation sorozat mindhárom kötete, amelyet Shannon Brush írt, és Brooke Hanson illusztrált.

A három könyv a kis betegeket és családtagjaikat hivatott  segíteni, hogy annak gyermekek számára is érthető nyelvezete által megismerjék a hemofíliát. A rövid és közvetlen oldalak egyszerűen szólnak a legkisebbekhez, megteremtve a megosztás  és tanulás pillanatait. 

A kötetek hat nyelven - angol, orosz, török, olasz, spanyol és magyar - érhetőek el és ingyen letölthetőek a weboldalainkról.

Ha más nyelven szeretné olvasni az e-könyvet, kattintson ide!

További információért kérjük vegye fel a kapcsolatot: pressoffice@kedrion.com